God påske

God påske

Påskehilsen fra styreleder Tor Owe Sandkjernan

Kjære Vestbyere! De siste ukene har vært spesielle og annerledes for oss alle uansett om det har vært på jobb, skole eller fritid.

Vi har jo alltid tatt det for gitt at vi har kunnet håndhilse, gitt en klem eller spasert en tur på Vestbybanen og spilt litt fotball.

Nå er situasjonen en helt annen for oss alle, både her hjemme og i hele verden. Vi må forholde oss til strenge regler for hvor vi får bevege oss og hvordan vi skal forholde oss til hverandre. Det må vi også gjøre i Vestbyen Fotball.

For 4 uker siden fikk vi pålegg fra FHI, NFF og Trondheim kommune at all aktivitet på idrettsanlegg var stengt inntil nærmere beskjed ble gitt. Sist fredag åpnet FHI, NFF, NFF Trøndelag og Trondheim kommune for at det igjen var tillatt med idrettsaktivitet på våre anlegg innenfor et strengt regelverk.

Vestbyen Fotball bestemte i styret at vi skulle åpne vårt anlegg for organisert aktivitet i regi av klubben innenfor det regelverk som ble gitt. Disse reglene er blitt publisert på våre medier og plakater er hengt opp på fire plasser rundt på banen og på klubbhuset.

Vestbyen Fotball har satt opp treningstider etter ønske fra lagene i påsken. Ny plan for treningstider vil bli publisert etter påske. Ansvarlig for dette er sportslig utvalg.

Daglig leder:

Som dere allerede er kjent med så er Markus Fjærli Hjetland (trener for damelaget) ansatt som ny daglig leder i Vestbyen Fotball fra 15.04.2020. Markus kommer til å jobbe på Vestbyhuset alle hverdager.

Kontorets foreløpige åpningstider vil være:

Mandag 10.00 – 18.00

Tirsdag 13.00 – 19.00

Onsdag 08.00 – 16.00

Torsdag 13.00 – 18.00

Fredag 09.00 – 15.00

Eventuelle endringer av arbeidstid vil bli publiser. Vi må se hva som er mest hensiktsmessig for begge parter etter en innkjøring.

Ferdigstillelse av ny 7’er bane:

Planen har vært å ferdigstille banen i uke 17 2020. En eventuell forskyving i tid kan skje pga. de gjeldende karantenereglene for firmaet som skal legge gressmatta og sette opp gjerdene.

Vi i styret håper at verden vil normalisere seg etter hvert og at all aktivitet kan normaliseres.

Styret i Vestbyen Fotball ønsker dere alle en riktig fin påske og velkommen til full aktivitet på banen når det blir gitt grønt lys for det.

Mvh.

Tor Owe Sandkjernan

Styreleder Vestbyen Fotball.

10.04.2020 18:17